Izabrani video

Deo mnogobrojnog video sadržaja koji je napravljen u dvorištu i prostorijama etno restorana Čardak, nalazi se na ovoj stranici sajta.

Ukoliko želite u našem restoranu održati proslavu ili obeležiti neki važan događaj, video sadržaj koji tom prilikom budete napravili može biti objavljen na ovoj stranici.

    Želja nam je bila da se naši gosti ovde osećaju lepo i da ih ovaj ambijent vrati u najlepše doba - detinjstvo - kada su odlazili na selo kod babe i dede. Da se sete tih lepih trenutaka i topline, a da istovremeno budu usluženi hranom koja ih, takođe, podseća na lepa stara vremena - kaže Čađo.
Upravo zato grupa koju najčešće ugošćavamo su porodični ljudi i poslovan svet.
Danas nema ni jedne ozbiljne firme u Šapcu i okolini, a sve više ih je i iz Beograda, koja kod nas pravi proslave ili poslovne ručkove. Do sada smo sarađivali sa 350 firmi, a imali smo i svadbene ručkove i slavlja za 20-60 gostiju, mada nikada nismo potpuno zatvarali restoranu tim prilikama niti smo ikada izdali ceo lokal pod zakup, zbog stalnih gostiju i onih koji bi hteli da dođu.
Restoran Čardak je ugostio mnoge istaknute ličnosti iz sveta kulture, umetnosti, sporta kao i mnoge strane poslovne partnere.
Tu su ugošćeni i poznati političari, državni zvaničnici, ministri...